INCO Soukup s.r.o.

Prodej vodoinstalačního, topenářského materiálu a poskytování souvisejících služeb.

INCO Soukup s.r.o.

Nyní pro Vás nabízíme i pronájem karavanu a člunů. Níže se můžete podívat, co si u nás můžete zapůjčit a po telefonické dohodě na čísle 602 153 338 domluvit délku a podmínky zapůjčení.

Motorový člun Crowline 236 SC

  1. Elegantní, moderní a komfortní laminátový člun s obytnou kajutou, pro turistickou i sportovní plavbu po moři. Perfektní zpracování, design a vysoká kvalita použitých materiálů, nová úroveň v této třídě.
  2. Velký vnitřní prostor, pohodlné sedačky, bohatá luxusní výbava, kajuta sWC, umyvadlem, sprchou a toaletním stolkem, komfortní kajuta se skládacími lůžky nebo jídelnou, paluba na slunění atd.
  3. S optimálně navrženým tvarem trupu konstrukce Crownline. Rychlý, moderní a vybavený člun pro dynamickou jízdu a rodinné výlety po hladině.

Technické parametry:
Délka: 7,16m
Šířka: 2,59m
Max. osob: 7
Max. motor: 320 HP

Karavan Adria Matrix Axess M670 SL

  1. Velmi úhledný karavan komplexního rozsahu ve variantě Matrix, který nabízí tolik žádanou flexibilitu.
  2. Pro sezónu 2017 s novým interiérovým stylingem a nový vnější design postavený na základních vozidlech Citreon Jumper (Axess) s Euro6 motorem.

Technické parametry:
Druh: Polointegrované
Převodovka: Manuální 6 stupňů
Podvozek: Citroën
Palivo: Diesel

Kajak Veloc

  1. Loď určená pro splouvání divokých řek.
  2. VELOC je nový kajak z dílny ZET, který se inspiroval úspěšným kajakem RAPTOR. Kajak má velkou stabilitu a vyznačuje se výbornou ovladatelností.
  3. VELOC je creekovka vhodná pro řeky s menším průtokem. Disponuje ale stále dostatkem objemu pro vodnatější řeky. Díky své rychlosti je vhodný i pro extrémní závody.

Technické parametry:
Délka: 245cm
Šířka: 65cm
Objem: 280l
Nosnost: 45-85kg

Owned by INCO Soukup s.r.o. 2011 - 2024