INCO Soukup s.r.o.

Prodej vodoinstalačního, topenářského materiálu a poskytování souvisejících služeb.

INCO Soukup s.r.o.

CORS Příbram s.r.o.

Prodej vodoinstalačního, topenářského materiálu a poskytování souvisejících služeb.

CORS Příbram s.r.o.

INCO Miroslav Soukup

Prodej vodoinstalačního, topenářského materiálu a poskytování souvisejících služeb.

INCO Miroslav Soukup

Naše nabídka


Kompletní stavební realizace Vaší stavby s vyzkoušenými dodavateli stavebních hmot.

Nabídka služeb ČESKOMORAVSKÝ BETON - Lité směsy
Českomoravský beton a.s. je dnes holdingovou společností, která prostřednictvím svých dceřiných společností dodává transportbeton v široké škále pevnostních tříd a druhů po území celé republiky. V této oblasti zaujímá vedoucí postavení na trhu.
Nabídka služeb Cetos - plastová okna a dveře
Naše firma je na trhu již 10 let a nabízí pouze kvalitní výrobky "A" kvality, které vyrábí pouze z ověřených materiálů a tudíž může garantovat původ svého celého výrobku. Na důkaz toho dokládá "Osvědčení českého výrobku", včetně všech hlavních dodavatelů.
Nabídka služeb DEKTRADE Stavebniny
Společnost DEKTRADE a.s. se zabývá obchodem se stavebními materiály a postupně se stala jejich největším dodavatelem v České republice.
Nabídka služeb HB Color - Barvy, laky komplet
Naší prioritou je široký sortiment nátěrových hmot od renomovaných výrobců z tuzemska i ze zahraničí. Dodáváme malířské a fasádní barvy, fasádní omítky a mozaiky, ochranné nátěry na dřevo i kov, průmyslové barvy, ředidla, tmely, malířské, pracovní a ochranné pomůcky. Samozřejmostí je rychlost dodávek, míchání a tónování barev v širokém spektru odstínů.
Nabídka služeb SAINT-GOBAIN Building
Saint-Gobain, první na světě v oblasti bydlení a stavebnictví, projektuje, vyrábí a distribuuje materiály pro stavebnictví, nabízí inovační řešení s cílem vyhovět rostoucí poptávce na nově vznikajících trzích, ale i řešení v oblasti energetické efektivnosti a ochrany životního prostředí.
Nabídka služeb Stavebniny PRO-DOMA
Nabízíme stavební materiál (komplexní nabídka materiálu a příslušenství pro stavby a rekonstrukce) a zároveň poskytujeme kvalitní služby. Zajištění dopravy zakoupeného zboží je u nás samozřejmostí, stejně tak odborné poradenství, kalkulace, rozpočty nebo zprostředkování realizačních firem ve stavebnictví.
Nabídka služeb TRUMM Truhlářství
Zaměřuje se na vývoj a výrobu dřevěných oken, řízení kvality výroby i důsledného uplatňování ekonomických nástrojů řízení jak ve sféře výroby, tak i služeb.
Nabídka služeb WEBER Saint-Gobain
Divize Weber, Saint-Gobain Construction Products CZ a.s. je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, zateplovacích systémů, sanačních omítkových systémů, nátěrů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.
Owned by INCO Soukup s.r.o. 2011 - 2024