INCO Soukup s.r.o.

Prodej vodoinstalačního, topenářského materiálu a poskytování souvisejících služeb.

INCO Soukup s.r.o.

Náš sortiment


V našich prodejnách najdete zboží těchto našich dodavatelů,kde jsou uvedeny jak ceny výrobků, tak prohlášení o shodě, detailní výkresy a další nezbytné informace.

Ohřívače vody: DZD Dražice, Tatramat, AEG, Stiebel Eltron
Akrylátové vany: RAVAK, TEIKO, JIKA, Gustavsberg, LAGUNA
Ocelové smaltované vany: JIKA, Kaldewei
Sprchové kouty a sprchové vaničky: RAVAK, ROLTECHNIK, JIKA, ANIMA, HÜPPE, IDEAL STANDARD
Sanitarní keramika: JIKA, LAUFEN, ROCA, KOLO, IDEAL STANDARD, VITRA
Koupelnový nábytek: KERAMIA, NATUREL, JIKA, INTEDOOR
Vodovodní baterie: NOVASERVIS, HANSGROHE, GROHE, JIKA, SLOVARM
Nádrže pro zazdění k závěsným WC: GEBERIT, VIEGA, ALCAPLAST, TECE
Dřezy: NORMA, FRANKE
Oběhová a cirkulační čerpadla: GRUNDFOS, WILO, WEBERMAN
Kotle: VIADRUS, SLOKOV, OPOP, DAKON, ATMOS, PROTHERM, THERMONA, VAILLANT
Radiátory: KORADO, VIADRUS, LICON, MINIB, ISAN, THERMAL TREND

Nabídka sortimentu FV Plast
Společnost se specializuje na výrobu a s tím související vývoj plastových systémů pro tlakové rozvody pitné vody a teplé užitkové vody, ústředního a podlahového vytápění.
Nabídka sortimentu Novaservis
NOVASERVIS je přední výrobce vodovodních baterií (METALIA) a koupelnových doplňků (NOVATORRE). Široký sortiment významně doplňují žádané produkty jako sprchový program DEXIN, instalatérský program NOVASERVIS, WC sedátka PRESTIGE, KANDRE a také zahradní program DAYE.
Nabídka sortimentu SIKO
Společnost SIKO KOUPELNY a.s. je v současnosti největší specializovanou sítí prodejen v oboru vybavení koupelen, působící ve 40 prodejnách po celé ČR, ve kterých našlo uplatnění více než 500 zaměstnanců, s ročním obratem přesahujícím 2,5 miliardy Kč.
Nabídka sortimentu Wavin OSMA
Moderní řešení pro vnitřní instalace - rozvody teplé a studené vody a podlahového vytápění, tichá vnitřní kanalizace, okapy, podtlakové odvodnění plochých střech, hospodaření s dešťovou vodou.
Nabídka sortimentu Koňařík
Firma KOŇAŘÍK® závěsová technika je českým výrobcem a dodavatelem prvků pro upevnění potrubí a potrubních systémů. Zdánlivě úzké zaměření pouze na upevňování potrubních rozvodů však představuje rozsáhlý sortiment asi 250 druhů výrobků pro různé aplikace.
Nabídka sortimentu Hartman
Firma TĚSNĚNÍ HARTMAN, spol.s r.o. vyrábí těsnění vodo-topo-plyn pro instalatéry, opraváře, průmyslové podniky, pro všechna odvětví průmyslu, energetiky a chemie. Dle vzoru nebo výkresu vám vyrobíme libovolné těsnění.
Nabídka sortimentu KORADO
Česká společnost KORADO patří mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Kvalitu našich otopných těles si již ověřilo 25 milionů zákazníků po celém světě. Všechny naše zkušenosti využíváme pro spokojenost našich zákazníků.
Nabídka sortimentu DZ Dražice
Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody. Každým rokem si myslíme, že jsme dosáhli cíle. A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody (bojlery), akumulační nádrže, topná tělesa.
Nabídka sortimentu RAVAK a.s.
Značka RAVAK představuje moderní, praktické a do posledního detailu promyšlené koupelny. Nevyrábíme pouze pro efekt, ale zohledňujeme hlavně potřeby a požadavky našich zákazníků.
Nabídka sortimentu JIKA
Značka Jika prakticky od svého vzniku suverénně zaujímá v České republice postavení jedničky mezi výrobci sanitární keramiky. Podle posledních průzkumů trvale zůstává pro většinu zákazníků symbolem tradice a kvality.
Nabídka sortimentu PROTHERM
Značka PROTHERM je jednou z předních značek v tepelné technice v České republice. Do jejího sortimentu patří plynové závěsné kotle, kondenzační kotle závěsné i stacionární , elektrokotle , průtokové ohřívače, nepřímoohřívané zásobníky pro přípravu TV a solární technika.
Nabídka sortimentu Vaillant
Hlavní činností firmy je především obchodní, servisní činnost a školení. Servisní činnost spočívá zejména v poradenství a technické podpoře smluvních servisních firem. V hlavním sídle firmy v Chrášťanech se rovněž nachází školící středisko jak pro teoretickou, tak i pro praktickou výuku.
Nabídka sortimentu Viadrus
Díky své dlouholeté znalosti trhu a oboru tepelné techniky se i nadále rozvíjí, inovuje produktové portfolio a kromě klasických zdrojů se nově orientuje i na obnovitelné zdroje tepla.
Nabídka sortimentu Rabovský
Firma Emil Rabovský vyrábí a dodává na český a zahraniční trh pod značkou Rabovský® ucelený systém pro upevnění technického zařízení budov.
Nabídka sortimentu Plastika Bohémia s.r.o.
Prodejní sortiment je složen především z široké škály kanalizačních a vodovodních trubkových systémů s doplněním o střešní žlaby, technické výlisky a PE folií.
Nabídka sortimentu Intedoor
Moderní, technologicky vyspělá společnost se sídlem v České republice 25 km od hranic s Německem ve městě Cvikov. Rodinná firma s tradicí a se specializací 13 let na výrobu koupelnového nábytku. Kvalitou, spolehlivostí a designem se INTEDOOR řadí k evropské špičce v této oblasti.
Nabídka sortimentu GEBERIT, spol. s r.o.
Geberit udává již od roku 1874 trend v oblasti sanitárního vybavení budov. Mnoho z našich výrobků se stalo milníky ve vývoji zdravotně technických instalací.
Nabídka sortimentu Franke Česká republika
Franke s.r.o., Česká republika je součástí divize Franke Kitchen Systems. Na českém trhu působí od roku 1993 a jedním z významných dodavatelů dřezů, kuchyňských baterií, sorterů a v posledních letech i odsavačů par.
Nabídka sortimentu Grundfos ČR
Roční výroba více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z vedoucích světových výrobců čerpadel. Hlavními výrobky společnosti jsou oběhová čerpadla pro topení a klimatizaci, jakož i další odstředivá čerpadla pro průmysl, zásobování vodou, kanalizaci a dávkování.
Nabídka sortimentu WILO CS, s.r.o.
Jako jeden z předních výrobců čerpadel WILO nenabízí pouze samostatná čerpadla, ale přináší řešení šitá na míru.
Nabídka sortimentu EKOMAT
Společnost se v současné době zabývá zejména výrobní a prodejní činností se zaměřením na tepelně izolační a obalové materiály EKOflex z pěnového polyetylénu ve formě trubic, šňůr, pásů, desek, dilatací, přířezů a sáčků. Na českém trhu působíme již od roku 1995 a jsme jedním z předních výrobců tepelně izolačních a obalových materiálů z pěnového polyetylénu v České republice.
Nabídka sortimentu Chuděj
Firma Miroslav Chuděj byla založena fyzickou osobou již v roce 1990. V této době se firma zabývala výrobou vstřikovacích nástrojů. Postupem času a vývojem trhu došlo v roce 1992 k prvnímu rozšíření činnosti o vstřikování plastů a tedy i výrobu plastových příchytek.
Nabídka sortimentu Bohemia Linen
Společnost BOHEMIA LINEN s.r.o. se od svého vzniku zabývá výrobou přírodních těsnění pro vodoinstalatéry, topenáře a plynaře. Své postavení na trhu odvozuje od dlouhodobých dodavatelských kontaktů v rámci celé Evropy.
Nabídka sortimentu Vkus Jičín
Coby ryze český výrobce, společnost nabízí vlastní produkt - instalatérskou bandáž na studenou a teplou vodu.
Nabídka sortimentu FALCON v.o.s.
Vyvinutí na tu dobu průlomového výrobku - úsporného vypouštěcího ventilu, který pro zákazníka tehdy znamenal neznámou možnost úspory vody při splachování WC. Velký zájem o tento produkt měl zásadní význam pro další rozvoj naší společnosti a umožnil naplnění teze přicházet i nadále s novými výrobky, do kterých je vkládána naše vlastní myšlenka.
Nabídka sortimentu REMS
REMS vyrábí výrobky pro opracování trubek, zejména pro instalatéry a topenáře. Nejdříve ruční nářadí, pak následovaly stroje a elektrické nářadí tak, aby REMS výrobky práci instalatéra zjednodušily, zrychlily a zlevnily.
Nabídka sortimentu Rothenberger
Společnost je dnes hlavním výrobcem strojů a nářadí na trubky. Ročně v 9 moderních výrobních závodech a ve 23 odbytových společnostech vyrábí, vyvíjí a prodává více než 20 milionů kusů nářadí a strojů. ROTHENBERGER nabízí kompletní program pro sanitární, topenářskou, klimatizační a chladící techniku.
Owned by INCO Soukup s.r.o. 2011 - 2024